...men det er heldigvis en lang perrong: Take it to the limit.

Mandag 17.sept kl 20.30
Frogner Kunstgress
Motstander: Frelsesarmeen
Resultat 1-0 (0-0 til pause)

Etter arbeidsuhellet sist mandag var det 18 spillesugne gutter som møtte opp på Majorstuen for å snu den store kjerringa. Grunnet manglende lys og mål på Nye Tørteberg kunstgress ble kampen flyttet til deilige Frogner; en bane som bringer gode minner i et Oldenborg-hjerte fr...
a 2010-sesongen og Kretsmesterskaps-oppgjøret mot NIH ifjor.

DJ, Senior, Torleif, Preben, Ole-Terje, Knut, Kraig

Som vanlig kjørte Oldenborg 3 fra start, og bosatte seg inne på motsatt banehalvdel. Etter et kvarter fikk vi en litt billig straffe etter hands i feltet til Salvation Army. I god fairplay-ånd(?) satte KA straffen mot midten av målet. Her lå imidlertid keeper, og avverget med en beinparade. Resten av omgangen var tett, med et spillemessig overtak til de blåkledde, med det ble bare nesten, og det hjelper som kjent ikke presten av hesten. 0-0 til pause altså.

I 2.omgang etablerte vi oss på nytt på motsatt banehalvdel, men soldatene kom på stadige visitter på vår. Forsvaret rensket unna det meste, nr 40 hadde en 1-mot-1 redning etter flere kamper under pari, og flaksen var på vår side da et Frelsesarme-skudd fra 20 meter smalt i tverrligger.
På motsatt side ladet Knut innleggsfoten fra rundt 40 meter. Ballen duppet nydelig i motsatt kryss, men av en eller annen grunn ble scoringen annulert...dommer hadde visstnok observert noe holding i feltet. Presset fortsatte, men ballen ville ikke inn. 5 min før slutt ble heldigvis byllen stukket hull på. Etter litt klabb og babb på en corner fikk Joachim ballen fra skrå vinkel langt ute i 16-meteren. Han løftet ballen i motsatt til 1-0. Deilig! Kampen ebbet ut 10 minutter senere, og vi kunne juble for en særdeles viktig 3-poenger.

Dette betyr at alt blir avgjort i siste runde, i år som i fjor. Motstander er sterke Ullern 3, som vi slo 5-4 i en syk kamp på tilsvarende tidspunkt i fjor. Vi må gjøre jobben vår og ta 3 poeng, og håpe at Fortuna tar poeng mot Tveita. Stay tuned og hold av datoen 24.september!