Seier i solid forestilling mot Oslo-Ørn!

Mandag 3.sept kl 20.15
Dælengen kunstgress (B)
Motstander: Oslo-Ørn
Resultat: 3-1 til Oldenborg (2-0 til pause).

Etter en haug med kamper med enten tap, uavgjort eller seier på walk over, var det en spent gjeng Oldenborg'ere som troppet opp på Dælengen. En ny og flott kunstgressmatte ventet, til forskjell fra asfaltunderlaget på vår forrige kamp på banen ...
i 2010. Motstander var Oslo-Ørn, et lag som holdt oss til uavgjort i vårsesongen.

De blåkledde tok initiativet fra start og skapte flere farligheter. Forsvaret var gjennomgående solid og slapp kun ørnene til sporadiske avslutninger. Etter ca halvspilt omgang kom Ole-Terje gjennom og dunket ballen i mål. 1-0!
Litt senere i omgangen skar Daniel gjennom og satte inn 2-0! 2 mål på 2 kamper etter tilbakekomsten til Idrætsselskabet for fotballnomaden.

I 2.omgang ble det litt tettere. Alex var tilbake etter flere kamper på sidelinjen, og hadde bestemt seg for å gjøre et ærlig forsøk på å slå Lars Langås' klubbrekord på 17 offsides i en og samme kamp. Det ble med forsøket, og siddisen noterte seg for 11 stk, samme som draktnummeret. En gang klarte han å lure den (offsiden) da han ble spilt flott gjennom av Daniel og satte ballen hardt til side for keeper til 3-0.
Oslo-Ørn gav ikke opp. Etter en kontring ladet en grønnkledd fugl kanonen fra langt hold. Ballen fikk en liten retningsforandring, og snek seg over linja etter en ikke helt patent inngripen av vår bakerste mann. Det ble imidlertid med reduseringen, og Oldenborg 3 kunne juble for 3 nye poeng.

Etter at Lille Tøyen 2 trakk seg, har vi bedret målforskjellen på de tre andre topplagene. Tabelljumbo Rufus overrasket med en sterk borteseier mot tabelltopp Gøy-Nor, og viste at vi ikke bør undervurdere dem (Rufus) når vi møtes til dyst på Ekeberg neste mandag.

En stor takk til tilskuerne som møtte opp; Torstein*2, Erik, Ingeborg og Nr.27 Ljosland!
Tabellen etter kveldens oppgjør:

1. Gøy Nor, 13 kamper, 28 poeng, +31 mål
2. Tveita, 14 kamper, 28 poeng, +14 mål
3. Ullern 3, 13 kamper, 26 poeng, +17 mål
4. Oldenborg 3, 13 kamper, 26 poeng, +10 mål

Det er 3 kamper igjen av sesongen (2 for Tveita). De to øverste lagene etter endt serie rykker opp.

Neste kamp for Oldenborg 3 er borte mot Rufus på Ekeberg 3 (gress) mandag 10.sept kl 18.00
Kom og støtt gutta i blått! :) Ta en runde frisbeegolf like ved, før du rusler bort og ser en av 3 cupfinaler!