Mandag 10.sept kl 18.00
Ekeberg gress
Motstander: Rufus BK
Resultat: 3-3 (2-0 til pause)

Etter en god forestilling mot Oslo-Ørn uka før, var det en optimistisk gjeng som tok turen til Ekeberg. Motstander var Rufus, som hadde slått topplaget Gøy-Nor 4-2 uka før. Ingen grunn til å undervurdere motstanderne med andre ord.

Oldenborg 3 eksploderte ut av startblokkene og "ran riot" som det sies i engelsk fotballterminologi. På en merkelig gressmatte kom de blåkledde til hel- og halvsjanser hele første omgang. Et frispark fra Daniel sørget for 1-0, før pent spill på kanten førte til 2-0 ved Chris. I pausen bestemte vi oss for å male på videre. Etter 55 min ble en strøken Oldenborg-corner slått inn i Rufus-feltet, og Anders smalt ballen i mål til 3-0. Var hundene nå døde og begravet?

Nei, skulle det dessverre vise seg. Etter rundt 60 danser en kjapp venstrekant rundt med mange av oss, før han formidler ballen videre og en rødkledd legger den i krysset til redusering 1-3. Nå blir vi mer og mer stresset, og hundene værer blod. Etter ca 75 min kommer de på kontring og lurer ballen i mål til 2-3. Vi har flere store sjanser, blant annet et flott frispark keeper slår unna, men klarer ikke punktere kampen. Det endelige sparket i pungen kommer i det 89.min, da en rufus skrur ballen i mål fra 20 meter.

Sluttresultatet blir 3-3, og fra å ha hatt alt i egne hender, er vi nå avhengige av at Tveita snubler i den siste kampen 24.september..