Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 10. september 2009

litt mer oppsummering....og spillernytt...

Ytterligere to spillere er utilgjengelige for spill i høstsesongen;

Kjell Ingolf "Tanksen" Ropstad:
Har prioritert å jakte på stemmer til KRF i Stortingsvalget og deretter elg på Evje i stedet for toppscorertittel i Oldenborg 3.

(Ropstad's store drøm; KRF-stemmende elg som kan skytes etter valget)









Øystein "Rekdal" Urke:
Har vært i London på besøk hos sin bedre halvdel og samtidig prøvespilt for Cray Valley Paper Mills F.C. I sist uke reiste sunnmøringen ned til Etiopia (Addis Abeba) for å ha praksis der i 3 mnd. Den etiopiske klubben Guna Trading FC har allerede vært i kontakt med Oldenborg-ledelsen med tanke på et utlån. Ledelsen ser dette som potensiell døråpner inn til det afrikanske spillermarkedet på sikt.

(en av Øysteins nye lagkamerater?)





I tillegg har coach Øyvind "Carragher" Hallenstvedt satt seg selv på sidelinjen grunnet kroniske kneproblem. De siste kampene har vist at Torleif "Barnes" Storaas er på vei mot toppformen, men lysken har igjen satt Åsane's Zidane på sidelinjen. Klubben er i dialog med spesialister med tanke på muligheten til å kjøpe et nytt lyskebånd til midtbanespilleren.

I resten av høstsesongen står Oldenborg 3 kun igjen med 1 keeper; Erlend "Calamity" Skeie Langeland. Kritiske røster har blitt hevet mot trenerteamet for at de velger å ha en så uerfaren spiller som første(og eneste)-målvakt de 3 siste kampene. Sterkt begrenset teknikk, voldsomt temperament, dårlig trent og elendig fra straffemerket, er noen av betegnelsene som blir brukt på sisteskansen. Etter ryktene prøver adm.dir å friste Ørjan "Thorsvedt" Kronheim/stad til klubben for de avgjørende kampene.

Ekspertene lurer også på hvor målene skal komme fra nå når både Kjell Ingolf, Morten, Øystein, Ole og til dels Lars Ingar ikke lenger spiller for klubben. Kvintetten(?) sto for 19 mål i vårsesongen). Gjentatte forsøk på å lure Dede Anderson (tidl Ålesund) til å avslutte sin nesten 3 år lange ferie har ennå ikke ført fram.
Coach Anders "Lundekvam" Blix mener at dette ikke er noe probem. Han påpeker m.a;
- at han selv (etter ca 12 års måltørke) fant nettmaskene 2 ganger i vår.
- Jarleiv har funnet ut hvor målet står, og treffer det med ujevne mellomrom
- Lagets nye stjerneskudd, Andreas "Evra" Buene, har gitt Oldenborg 3 en ny dimensjon med sin rolle som vingback på begge sider. I forrige kamp scorte han 2 mål, 1 fra hver side.
- Det bare er et tidsspørsmål før Lars "Kuyt" Langås finner nettmaskene. Sørlendingen var en av banens giganter i 4-2-seieren nylig, og håper å få dunket et mål eller tre gjennom lydmuren og i nettmaskene mot Oslo Døves til helga.
- Pilestredet 100 er tilbake fra London-tur, og er klare til å bidra med tunneller, mål og gule/røde kort.

Av gledelige nyheter kan det nevnes at det har vært mange gode spillere på prøvespill i det siste, så trenerteamet ser lyst på muligheten til å forsterke laget til 2010-sesongen.

Ingen kommentarer: