Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 23. september 2009

Oldenborg 3- Ready 2

Kampen hvor vi kunne sikre 2 plassen i avdelinga selv om det bare var mulig å miste plassen på målforskjell. Det går ikke mer enn 10 min før nyinvalgte Kjell Ingolf Ropstad presenterer seg selv. Slår en pasning i bakrom til Lars L som i en litt rar situasjon i duell med keeper får straffe da keeperen holder rundt han mens ballen ligger fri. Erlend nekter å ta straffen, politikeren tar ansvaret. Sikkert 1-0. En god start på kampen og det skulle vise seg å være starten på en festkveld.
Ikke lenge etterpå kommer Chris til innlegg ute på kanten og legger inn langs bakken. Der er Kjell igjen om prikker inn sin andre. Vi tar mer og mer over i banespillet frem til denne scoringen også, og får gjøre som vi vil omtrent resten av kampen. Mye takket være en solid forsvarsrekke og ikke minst midtbanen. Hvor omplasserte Heskey storspiller for tiden. Og etter et nytt gjennomspill litt ute til høyre driver Jon fremover. Og med omtrent død vinkel klinker han ballen opp i nærmeste kryss. 3-0. En stor prestasjon, fra litt uventet hold… Før pause rekker Kjell faktisk å score nr 3 og 4 også Sistnevnte etter et fint overlegg av Evje kollega Lars Tore som var på besøk fra 1.laget. Og tar med det over toppscorer tittelen tiltross for at han bare har spilt litt over 200 min.
-Pause-
2. omgang er rolig og det skjer ikke veldig mye, Lars L prikker inn en 8-9 nye offsider. Kan vel kanskje nevnes at nevnte Langås scorer sitt første gjeldene mål (etter at det ble strøket pga. Real Follo) Lars Tore trer Lars i gjennom og på en litt pussig situasjons får med seg ballen og banker ballen i nettet og kommer med en av sesongens beste brøl… Ikke like bra som offside utbruddet mot Oslo døves, men en flott feiring. EKTE GLEDE!
Kampen ebber etter dette ut og vi burde vel klart å score opptil flere mål, men tross alt er ikke det så viktig i denne kampen.

Av litt artige facts:
-K.A. spurte dommeren om lov til å slippe å bli byttet ut da treneren ville inn.
-En spiller forvillet seg inn uten leggskinn og vi måtte spiller 11 mot 10 en liten periode.
- Kjell satte ny rekord i antall mål for en spiller i en kamp for Oldenborg 3.
- Ny rekord i største seier for Oldenborg 3.
- Smultring for 5 gang. Bunnsolid forsvar.
- Vi var for første gang i høst mer enn 1 innbytter og han var ikke en skadet trener
- En av sesongens beste dommer og mest sympatiske lag. Som i motsetting til mange andre ikke begynner å spille stygt selv om de mister trua på seier...

3 poeng: Kjell Ingolf kniper denne såvidt foran nummer 2. Viser sin enorme instinkt og vi gleder oss til neste sesong da har har tid til å være med mer. 4 mål og 1 assist i 1.omgang sier det meste.
2 poeng: Jon H, blir bare bedre og bedre som anker på midten. Hadde ikke Kjell scora 4 så hadde han lett blitt BB.
1 poeng: K.A. selv om dette kanskje ikke var hans beste kamp så har han såpass mange kamper hvor han har vært så nære, og er en spiller som gjør en knall innsats uansett hvor vi plasserer ham...