Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 16. september 2009

"Offisiell" Pressemelding

Oldenborg 3 kan i dag melde at Anders "åå eg e så syge" Blixhavn meldes å være på bedringens vei. Det har lenge vert spekulert i om den svært hissige stopperen noen gang skulle klare å komme tilbake til fotballen, etter å vært ute med et lengre sykefravær. Spilleren har vært syk siden forrige fredag.

Det har selvfølgelig vært spekulert i om det kunne være svineinfluensa, men dette ble i dag avkreftet av klubbens medisinske støtteapperat. Støtteapperatet som består av en økonomistudent med tilgang til lommelegen.no fastslo at dette dreide seg om en sjeldnere type av influensaviruset, som til nå bare har blitt observert på dyret szlappickus dovenduz (dovendyr)i det østre Angola. Medisineringen, 2 glass husholdningssaft per time, har vist seg å være effektiv og spilleren føler seg mye bedre.

Blix sier i en uttalelse til oldenborg3.blogspot.com at han nå ser frem til å kunne fortsette sine daglige gjøremål som normalt, og at han nå vil returnere til fotballen med et nytt og større perspektiv på livet.