Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 30. september 2009

Trenerens tanker om Wam-Kam kampen

Vi møter et lag som matcher oss på midten og gjør at vi ikke får spilt rundt motstanderen og skaper overtall på den måten. Dette gjør at oppspillene på vingene og spiss blir vanskelige. Defesivt synes jeg vi fungerer bare bedre og bedre. 1-0 kommer når midtbanen slipper en spiller som skaper 2 mot 1 på bakre. Dette målet skulle vært annulert for offside. Og i resten av 1 omgang så slipper de ikke til mer enn en dobbelsjanse hvor Erlend er patent bakerst.

I andre omgang så glipper vi 2 ganger på den samme spilleren som kommer på dype løp gjennom forsvars-fireren. Begge er i situasjoner hvor vi er i overtall og skal ikke skje. Etter dette blir returløpene dårligere og rommet mellom forsvar og midtbane større. Når de da også får et håpløst straffespark og 4-0 er et faktum så er det en utrolig effektivitet vi blir vitne til. Dette opplevde vi også i våres da de vel skoret på 3 av 3. Dette er forskjellen på topplag og resten. 4-1 på slutten gir oss en fin mini seier. Sid er på rett sted til rett tid i feltet.

Poeng:
3p Lars Ingar: Har funnet tilbake til toppformen og leverer en knall innsats og konstruktiv når han har ballen på midten.
2p: Erik: Veldig bra, spiller med hjertet utapå drakta. En litt drøy takling, men ellers prikkfri. Bra offensive initiativ.
1p: Jon: Bra i sin dype rolle særlig første 60 da vi henger sammen og jobber som et lag. Men etter dette løper hele laget mye i mellom, og det blir slitsomt.