Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 7. september 2010

Milepeler:

I gårsdagens kamp mot Gruner 2 så noterte Jarleiv seg for sin 25. kamp for Oldenborg 3 og er med dette den første til å nå dette antallet.
Samtidig puttet Kjell Ingolf inn mål nr. 19 og 20 mål denne sesongen som også er stor forbedring av fjorårs-sesongens toppscorer (8 mål) Spørsmålet er hvor mange han klarer før sesongen avsluttes...

En litt artig kuriositet er at bloggen har fått en fantastisk ny finesse. En statistikk oversikt. som viser at Oldenborg 3 som et publikumslag i lavere divisjoner også trekker oppmerksomhet fra det store utland de siste 2 månedene. Særlig markedet i USA og Canada har vi stor vekst i og grunnet denne store interessen vurderer legende og keeper-kjempe Erlend Skeie Langeland å åpne nettbutikk med effektsalg og streaming av kampene til alle supportere som ikke får sjans til å se kampene live slik super-supporter Mjøs gjør hver uke. Ryktene som har gått om at gambling-syndikater i Kina og Vietnam har tatt kontakt med coach Hallenstvedt for å legge seg i et par av høstens kamper bekreftes også ved denne oversikten. Heldigvis avviste Hallenstvedt tilbudene fra østen og sier i en kommentar at det frister mer med opprykk enn nytt draktsett og ballbag. Mye tyder på at de derfor har tatt kontakt med Haslum 2, som presterte å tape 18-0 på mot Wam-Kam i går. FIFA og NFF etterforsker kampen, og mest sannsynlig blir kampen strøket og Wam-Kam får kun 1 poeng sier kretsen i en pressemelding...

2 kommentarer:

Øystein Wam-Kam sa...

Haha! :-D

Var ingen kinesiske gamblere å se på Ekeberg, i hvert fall ;)

Hadde Haslum stilt med 11 mann ville det nok blitt spennende, men de var sju mann ved kampstart og ni mann de siste 65 minuttene. Dermed ble det i grunn ganske lett match, noe også 18-0 viser :)

Lykke til mot Bjørndal, forresten, håper dere tar dem! :)

Forsvarsbauta 2 sa...

Hehe... De holder seg litt i skjul i buskene for at det ikke skal bli for opplagt. Helt utrolig at de møter opp med 7 mann fra start. Men dere fikk jo pynta greit på målforskjellen deres i alle fall. Godt at det ikke blir avgjørende for et eventuelt opprykk. Det hadde vært meget surt.

Takk for det. Nå ser jeg at de avga for første gang på hjemmebane mot Jutul 2 og da er det fullt mulig.