Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 14. september 2010

Oldenborg 3 - Holmlia 2: 11-1 (3-1)

Oldenborg 3 - Holmlia 2: 11-1 (3-1):
En kamp som starta litt rart og med litt kontrollert kaos endte med målkalas og vi ga oss ikke før vi hadde 15 stk bak Holmlia sin keeper. Men grunnet en dommer som likte å blåse offside endte kampen 11-1.

1-0 Kåre (Emil)
2-0 Kjell Ingolf (Emil)
3-0 Vegar (Kjell Ingolf)
4-1 Joachim (Vegar)
5-1 Kjell Ingolf (Vegar)
6-1 Kjell Ingolf (Torleif)
7-1 Kjell Ingolf (ingen assist)
8-1 Håvard (Emil)
9-1 Vegar (Torleif)
10-1 Torleif (Vegar)
11-1 Preben (Vegar)

Etter en rufsete start med for lite konsentrasjon på enkle pasninger skaper vi litt farlige brudd mot et lag som egentlig er bedre enn tabellposisjonen. De har en meget bra midtbane, med teknisk bra spillere. Men står meget høyt med den bakre 4'ern. Og når de i tillegg ikke faller av så blir det mye mål... Men utover kampen får vi bedre og bedre kontroll.
Kjell Ingolf som var 5-målscorer sist kamp mot Holmlia noterte seg for 4 stk denne gangen, men kunne med litt mer marginer på noen offsider nærmet seg 10. I en situasjon godkjenner dommeren et mål av Kjell før midtstopperen til Holmlia klager veldig og roper: Jeg lover deg at det var offside", da blåser dommeren for offside og annullerer målet. Heldigvis var det ikke et avgjørende mål.
Emil og Vegar herjer og noterer seg for 7 assists og sentralt tar vi helt over utover i kampen. Forsvaret er noenlunde på nett, selv om vi får det litt hett rundt ørene til tider i 1.omgang. . Håvard scorer på frispark etter å ha sendt K.A. vekk, Thorleif vinner hodeduell (!) og stusser Kjell gjennom på 6-1, Jarleiv briljerer frem til avslutningene og bakerst er Asbjørn solid som vanlig. En lagseier hvor vi gjør det vi skal, og neste uke møter vi Bjørndal på bortebane. Da avgjøres sesongen...

Ingen kommentarer: