Ny side: Oldenborg3.com

mandag 27. september 2010

Oldenborg 3 årsreferat

Da er sesongen ferdig, og vi har en flott sesong å se tilbake på. Etter en start med 2 tap på de 4 første kampene så det en periode veldig mørkt ut. Så kom Kaptein K.A. Ødegaard tilbake fra Spania med nytt kapteinsbånd, og uten å virke overtroisk så vant vi 13 av de siste 14 kampene. Så fra nå av skal jeg også begynne å følge med på åndenes makt på TVnorge.

Årets sluttplassering og muligheter for opprykk er ikke endelig avklart, men det kommer vi tilbake til. Takk for i år gutta.

Spillerne, og deres innsats i 2010-sesongen:

KEEPERE

1 - Asbjørn Langtind Tillerflaten. Visekaptein som er tryggheten selv bakerst. Ny på Oldenborg 3 for året, og leverer hver kamp. Hadde en litt treg start med et par tabber mot Jutul 2 i første kamp, men gjorde knapt en feil etter dette. Viktig brikke for årets sluttplassering

12 - Kjetil Moi. Reiste i politipraksis i sommer, men var med som keeper første halvdel. Leverte gode kamper og var med å gi Asbjørn kamp om plassen.

40 - Erlend Skeie Langeland. Klubblegenden som trådte støttende til i et par kamper da vi trengte det som mest. Eneste spiller som spiller med selvsignert drakt, og det med god grunn!

99 - Sigvar. Keeper som kom inn og spilte de tre siste kampene før ferien. Tidligere Skeid keeper som viste klasse og først og fremst vil bli husket for sine ekstremt lange utspark som gikk over hele banen.

FORSVAR

13 - Erik Alexander Aarmo. Den nyforlovede backen som leverer halsbrekkende taklinger i hver kamp. Erik ser ufarlig ut, men leverer en innsats i hver kamp som legger listen for hele laget. Erik er kanskje lagets mest stabile spiller, og er stabilt bra.

23 - Øyvind Hallenstvedt. Kraftsenter i midtforsvar. Spiller med draktnummer 23 som sitt forbilde Jamie Carragher, men hadde Carragher vunnet like mange dueller som Øyvind, hadde kanskje ikke Liverpool vært på 4., nei unnskyld 9., nei 16. plass er det de ligger på... =)

22 - Knut Olav Mosdøl. Bautaen fra Bykle har dessverre slitt en del med diverse småskader hele sesongen. Men briljerer med hodestyrke og evnen til å få en lang tå på ballen i situasjoner hvor motstanderen trodde de hadde kommet unna.

27 - Blix. Mannen med et plettfritt ytre som leverer jevnt over bra utseende og strøken drakt i alle kamper. Fikk sitt første røde for Oldenborg med Bjørndal, og ligger på 3.plass på Hall of Fame med 26 kamper for Oldenborg 3.

4 - Jon Heskestad. Jon er ikke så glad i å trene, men er veldig glad i å spille. Jon er lagets sterkeste med en kropp som gjør at vi trekker rekordmange kvinnelige tilskuere. Takk for det.

5 - Bjørnar. Venstreback som har vært mye borte i høst, men som var et fast innslag i vår. Bjørnar er pliktoppfyllende og stiller alltid opp. Stabil back som sjelden gjør feil.

24 - Joachim Bentzen. Høyreist hodesterk spiller fra Telemarks dype skoger som vinner 99% av alle høye baller som slås inn mot Oldenborgs forsvar. Spiller også midtbane og vinner nesten alle dueller han går inn i.

xx - Andreas Buene. Løpssterk back med litt pusteproblemer som løper helt til det sier stopp i hver kamp. Lurer på en omskolering til spiss neste år, og er et multitalent som gjør en god innsats uansett hvor han brukes.

16 - Kaare Andre Ødegaard. Lagets stolte kaptein. Uten å bruke for store ord om meg selv kan man kanskje si at jeg er bærebjelken i et ellers litt vaklende fundament. Ydmyk, beskjeden og sindig er vel andre ord som kan brukes som beskrivende. Spiller stopper og høyreback og er nummer 2 på adelskalenderen med 27 kamper for Oldenborg 3.

MIDTBANE

8 - Håvard Rekvik. Rivjern på midtbanen som dessverre for oss har flyttet hjem til Treungen og er ikke så mye med som han var tidligere. Viktig spiller som løper og løper og løper og løper. Scoret i tillegg årets mål i treningskamp mot Lokomotiv Oslo i treningskamp i vinter.

2 - Jarleiv Øie. Jarleiv leder adelskalenderen med sine 28 kamper. Jarleiv leverer alltid full innsats og gode kortpasninger. Jarleiv fikk mot alle odds et par mål i år, og vi håper på flere neste år. (Hvis han ikke skulle bli skadet på en trening og mister noen kamper til våren da så han daler litt ned på adelskalenderen, sånn helt tilfeldigvis.)

21 - Vegard Njaal Balsam Jacobsen. Ble årets spiller i fjor og er en god kandidat i år også. Slepen teknikk, og er lett gjenkjennelig i sin gule refleksjakke. Utrolig humørspiller som leverer fra det briljante til det middelmådige.

9 - Kåre Sigridnes. Kraftsenter sentralt på midten som endelig har stått frem med sin kjæreste Gert. Kåre er en pasningsfordeler som 7.divisjon ser få av. Kåre har vært en del borte, men leverer langt over gjennomsnittlig innsats hver gang han stiller.

xx - Preben. Teknisk begavet lynrask spiller som har terrorisert mangt et forsvar i år. Preben er en jovial godgutt fra Sørlandet som er i mine øyne en av lagets viktigste spillere. Preben fører med seg trygghet som smitter over på de andre.

xx - Torleiv Storaas. Eneste spiller som har klart å bli skadet i alle kampene han har spilt i år. Liten kompakt midtbanespiller som har som sin viktigste egenskap å ødelegge motstanderens angrep.

22 - Sid Kolstad. Venstreving som kan løpe mer og løfte mer enn de fleste. Sid leverer veldig gode dødballer, og løper masse. Sindre har spilt venstreflanke som han har delt med Gisken, og begge er stabile spillere med veldig like egenskaper.

14 - Christoffer Giske. Veldig lik spiller som Sid. Har en rå skikondis som sin viktigste egenskap, og løper ned venstreflanken som Ryan Giggs i glansdagene. Gisken er vel ikke akkurat en duellspiller, men bidrar med løp, innlegg og masse annet.

xx - Emil Sundseth. Lagets desiderte tekniker som kan holde på ballen der alle andre hadde mistet den. Det Zlatan gjør med en ball gjør Emil med en drue. Plaget mye av skader, men er meget viktig i sin hengende spissrolle.

ANGREP

10 - Kjell Ingolf Ropstad. Klubbens desiderte toppscorer med et snitt på nærmere 3 mål per kamp. Er dessverre mye opptatt med politikken, men stiller opp for gutta på laget ved hver anledning han har. Håper han orker å fortsette med å kombinere alle sine gjøremål.

11 - Alexander Meling. Tanksenter som gir motstanderene ekstremt mye juling i hver kamp. Viktig bidragsyter med all sin innsats og oppmøteprosent som er beundringsverdig på både trening og kamper. Burde kanskje spilt på favorittlaget Viking da de mangler en spiss som gir samme innsats.

7 - Lars Langås. Langås er notert med smått utrolige 176 offsider på sine 2 år i klubben. Løper mye, men er ikke alltid den som scorer så mange mål. Fikk ett mål i sesongens siste kamp i år, og dette burde vel i tillegg vært avblåst for offside(?).


Også en stor takk til vår supporterskare med Torstein Mjøs i spissen som har gjort at vi gleder oss til hver eneste kamp. Vi har 7.div høyeste tilskuerantall, og med god filosofi og fint spill ønsker vi å fortsette med dette. La oss til slutt huske klubbens slagord som er Fil 4.13, "Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk."

- El Capitan, Kaare Andre Ødegaard

3 kommentarer:

Knut Olav sa...

Tydelegvis kasta ut av laget eg! jaja....kå skal ein gjere.

erlend sa...

ja....hvorfor blir ikke knut nevnt???
en slik mann, en slik karakter....

Knut Olav sa...

sånn gjenge det nok når eg reiser heim på jakt framfor å spille kamp! ;)