torsdag 1. mai 2014

Langtur til Langhus - med garderobe!

Fotballaget
Et langhus

30.april 2014. Langtur - Landsby - Stappfull bil - Andrelag - Seier? - Dusj og garderobe?

Mens vi venter på Den Utvalgte til rollen som Oldenborg 3-trener, tok Erik rollen som lagfører og satt opp en startoppstilling.
Laget ble tatt ut ved hjelp av en randomizer-app på telefonen
Vi visste ingenting om Langhus 2, men vi ante at det ventet dusjmuligheter ved klubbens fasiliteter. Først skulle det naturligvis spilles litt fotball.

Oldenborg var gode i 5 minutter, deretter ikke fullt så gode i 40 minutter. Bortelaget hadde de største mulighetene, men hjemmelaget fra Langhus hadde mye ball. Dette til stor frustrasjon for Oldenborgere, og ved pause var stillingen 0-0. Ikke krise, men fortsatt frustrerende for Oldenborg å ikke ha fått til pasningsspillet.

Oldenborg kunne sette seg i garderoben (!) i pausen. Vi ble enige om få opp praten, intensiviteten og høyere press. Slik avtalen var på forhånd.

Noen bytter og pausepraten hadde virkning. Det var et helt annet Oldenborg-lag på ut der, der laget arbeidet med samme strategi. Kollektivet Oldeborg 3 presset, skapte sjanser, skåret, ble blåst i offside og skåret i gjen. Det første målet ble skåret av Preben etter et fint forarbeid av Alex. Det andre målet kom etter en lekker pasning fra Lars Tore til Buene som skjøt ballen rett i vinklene fra 20 meter.

Foruten disse lekkerbiskene fikk Blix notert sitt andre gule kort på to kamper denne sesongen. Her lukter det karantene på sikt. Andre høydepunkt var da Magnus lagde en straffe som på mirakuløst vis ble frispark til fordel Oldenborg 3. Det kan forøvrig nevnes at dommeren hadde en rekke uheldige avgjørelser i begge retninger. Og at han var under observasjon av kretsen. Feel good!

Kampen endte 0-2. Oldenborg 3 med 2 av 2 mulige, og som Preben sier:

Nå trenger vi bare en seier til så rykker vi i hvert fall ikke ned!