Oldenborg tapte 1-6 mot et bedre fotballlag, nemlig  Brosundet FK.
Herfra har du to valg: 1. Les referatet under 2. Se film fra Oldenborg 3 - Brosundet.

Startoppstillingen med i en formasjon i 3-5-2 fungerte tidvis meget bra.
Taktikk av David Moyes
Oldenborg visste at motstanden var over middels noe formasjonen gav en indikasjon på.
Det er vanskelig å finne ett høydepunkt for Oldenborg 3, men en periode kan trekkes fram. I omtrent 20 minutter var O3 det ballbesittende laget de ønsker å være - behagelig, morsomt og positiv fotball (Takk til Lars Tjernås for inspirasjon). Dessverre rakner det etter at Brosundet skårer 1 - 2 - til slutt 3 mål før pause. En glad oransje gjeng og oppgitt blåantrukket gjeng tar seg en pause. Peptalk.

Bred enighet i peptalt om å prøve igjen, selv om stillingen var på tidspunktet var 0-3.

Oldenborg 3 fikk en god start på 2. omgang, og fikk en skåring av ??? og assist av ???. Det var liv i kampen! Juniors straffe med ryggsekk og påfølgende ny jobb for ballguttene bak mål, hjalp dessverre ikke på stillingen. Og når Brosundet utnytter enkle personlige feil, så er det helt rettferdig at stillingen til slutt blir 1-6.

Takk til Brosundet for stort engasjement og høyt nivå selv om laget ligger i 6.divisjon