Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 22. mai 2014

Tut-tut! Det blå lokomotivet ruller videre!


Seier igjen - 4 på 5 forsøk!
Oldenborg 3 - Nordstrand 2
Onsdag 21.05.14, Bjølsenfeltet 1
2-1 (0-0)

Magnus
Knut - Øyvind - Blix
Erik - Håvard - Sindre - Joachim - KA
Preben - Andreas

Startet på benken: Vegard, Chris, Jostein, Kjell (kom rett fra Helsinki)
Coach: Erlend

Tilskuere; Lars Tore, Junior, WAGS

 
Det blå lokomotivet ruller videre. Gjensynet med legendariske Bjølsenfeltet ble særdeles hyggelig for Oldenborg 3. Motstander var kinkige Nordstrand 2, som kom rett fra en sterk 8-3 seier mot Gøy-Nor uka før.

I en tett batalje kom vi ut med 3 poeng til slutt. Etter en jevnspilt førsteomgang som ebbet ut 0-0, suste NS2 ut av startblokkene og tok ledelsen 1-0 etter 50 minutter. En røslig venstrekant var mest interessert i å skubbe Blix ut over dødlinja, før han skar inn og satte ballen i motsatt hjørne. 


Oldenborg 3 kjørte på, og fikk en veldig fortjent utligning da Sindre dunka ballen i mål via treverket etter en stuss fra Kjell etter en times spill. Vi var ikke fornøyde med uavgjort, og la ned en massiv innsats i alle ledd, og kom stadig til farligheter. Blant annet ble et mål annulert pga en hårfin offside i boksen. 

Håvard hadde hvilt en halvtime ute på sidelinja, og kom inn med fornyet styrke og kraft. Etter en corner og litt klabb og babb i feltet i det klokka passerte 90 minutter, fikk Joachim dyttet videre til Håvard, som styrte ballen via en motspiller inn i mål ved keepers venstre stolpe. 


2 minutter senere blåste dommeren av kampen, og vi kunne bokføre 3 nye poeng, og har dermed 12 av 15 mulige så langt.

Neste onsdag møter vi våre gamle bekjente (venner er å overdrive) i Gøy-Nor. Kupert terreng på Ekeberg venter og alle lurer på: Blir det en kamp for historiebøke?

Ingen kommentarer: