Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 15. mai 2014

Tennvæske og smultring på Haraløkka


Bøler 2 - Oldenborg 3 0-3
0-1 Junior (Preben), 0-2 Jostein (straffe, Preben), 0-3 Preben (Chris).
Gult kort: Erik

Tre nye poeng ble innkassert i kveldens kamp mot Bøler 2, og dermed står Oldenborg 3 med 3 av 4 mulige seiere hittil i sesongen. En veldig god start! 
1-0 skjer etter en scoring fra spiss vinkel av Junior etter målgivende fra Preben. Etter dette får vi senket skuldrene litt, og det hjelper selvfølgelig at dommeren gir oss en velfortjent straffe. 2-0 av Jostein, etter at Preben ble felt. Etter dette setter Bøler oss litt under press og det kunne fort stått 2-1. Men det skal sies at vi har våre sjangser vi også, blant annet med et flott skudd i tverra av Andreas. Mot slutten av kampen spikrer vi den siste spikeren i kista til Bøler, og det er selvfølgelig Preben som får æren etter et utsøkt frispark fra Chris.
Vi mistet vår kaptein L.T. Ødegård tidlig i kampen pga. overtråkk. Dermed var det nestkommanderende K.A. Ødegaard som tok over båndet. Erik får gult kort, dommeren er seriøs men ikke feilfri, lysene kom på i siste liten, det luktet sterk grillukt/tennvæske fra start til slutt og mer er det vel stort sett ikke å si om denne kampen. En fin kamp mot en hyggelig gjeng og tre nye poeng.

Ingen kommentarer: