Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 22. juni 2010

Haslum 2 - Oldenborg 3: 2-3

En sykt deilig seier hvor vi ødelegger mye for oss selv ved å være slappe på defensiv dødball...

Sigvar
Erik, Øyvind, K.A. Bjørnar
Henrik, Jon, Preben
Vegar, Kjell, Espen

Subs: Sid, Weider.

Vi starter kampen litt ufokuserte og gjør litt småfeil, før vi tar over mer og mer av spillet, og på topp er det småfarlig flere ganger. Så får de får frispark og lemper inn på kapteinen på bakerste stolpe og det står 1-0. Dette var omtrent det eneste de skapte bortsett fra skudd fra 30m ++ som Sigvar har full kontroll på. Vi skaper en del sjanser men det mangler det siste lille før Sid legger en fin corner på hodet til Kjell og vi har utliknet... Kjell gjør også 2-1 før det blir et håpløst mål da forsvaret og Sigvar blir passive og et langt frispark går rett inn. Men heldigvis får vi frispark i 85 min hvor Vegar stusser K.a. sitt legg i lengste hjørne. 3-2. En meget viktig scoring da begge hovedkonkurrentene også vant knepne seiere.

En litt rotete kamp hvor det ble lite spill langs bakken som vi liker og er gode på, og mer kriging og dueller etter at ballen er fri hos begge lag. Vi har nesten uten unntak full kontroll defensivt, bortsett fra 2 dødballer som gir baklengs. Offensivt kladder det litt og dette må nok formasjon, nye spillere og et bra midtbaneledd hos motstanderen ta litt av ansvaret hver for... Uansett det viktigste var å få 3 poeng.
Takk til comeback-gutta Espen og Weider og Henrik som var innleid fra 1.laget. 2 legender i Oldenborg som gidder å møte opp å spille for oss i 7 div. Stort! Og takk til alle dere andre som også prioriterte å komme på denne kampen. Meget viktig hvis vi skal ha noe håp om å være i toppen er det at vi stiller med 11 mann ++ til kamper.

Dagens situasjon bortsett fra 2 store comeback (Espen og Weider) var vel når undertegnende så et flygende dyr og gjorde alt for å svelge dette utysket som igjen førte til at jeg sto og brakk meg flere ganger på banen før jeg klarte å gå av, mens ingen skjønte hva som skjedde... Følelsen kan vel bare forklares med 2 ord: "Rimelig fantastisk" (ref. rikingen på vgtv)

Ingen kommentarer: