Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 10. juni 2010

Kampreferat Holmlia 2 - Oldenborg 3

Holmlia 2 - Oldenborg 3
07.06.2010
Lusetjern Kunstgress

Kampen mot Holmlia 2 kan beskrives med ett ord: rimelig fantastisk! 

Etter å ha knust Grüner  2 i forrige kamp 5-0 ankom vi Lusetjern kunstgress ved Holmlia skole med en god porsjon selvtilit. Riktig nok måtte noen av oss råne litt rundt i nabolaget først for å finne frem til banen, men det gikk bra. Vi hadde jo tross alt Mercedes stasjonsvogn for anledningen. Vel fremme på stadion ble vi innlosjert i en garderobe med skikkelig varme i gulvet, eget toalett, rikelig med dusjer og egen dørvakt. Med andre ord lå alt godt til rette for 2 x 45 min med god gammeldags lek med ball.

Vi åpnet i et forykende tempo og får kontring etter kontring mot et Holmlia-lag som ligger høyt i banen. Kjell-Ingolf er i virkelig storslag for tiden og endte til slutt opp med å score vanvittge fem (5) mål! Ikke mindre en utrolig imponerende. Ryktene går på at han kommer til å forlate Oldenborg 3 til fordel for Start når transfervinduet åpner. Det har tidligere blitt spekulert i en overgangssum på rundt 5 millioner kroner, men denne summen steg nok kraftig etter denne kampen. Og nei: Vi tar IKKE i mot Bernt Hulsker i bytte!

De to andre målene var det Vegard og Preben som stod for. Noe som gjorde at det til slutt stod 7-1 når den stort sett gode dommeren blåste av for kampslutt. Vi takker Holmlia 2 og dommeren for en god og fair kamp!

Til slutt vil jeg sette av litt spalteplass til å nevne dagens desidert største høydepunkt. Det har seg nemlig slik at vi fikk være tilskuere til en historisk begivenhet av det store slaget. Erlend Skeie Langeland gjorde nemlig comeback de siste fem minuttene. Ikke et øye var tørt, alle fikk frysninger på ryggen og applausen runget i det den legendariske kroppen rolig og avbalansert jogget inn på banen og tok plass som keeper. Legende, verdensklasse, idol, forbilde, deilig. Mye kan sies om den mannen. Mange sier at Lance Armstrong sitt comeback er tidenes største, jeg sier at de tar feil. Dette var større, mye større. Så stort at jeg rett og slett blir poetisk av meg, og jeg vil derfor avslutte dette kampreferatet med en hyllest til Erlend i form av et dikt:


Tittel: Atter en konge

En vakker vårkveld med Oldenborg 3,
da du entret banen gikk vi ned på kne.
I dyp respekt og med bøyd kropp,
både spillere, trenere og tid stoppet opp.



Du entret banen i lettere trav,
med slike lår som bare hester har.
Buret du holdt så rent så rent,
mens tilskuerne hvisket: så pent, så pent


De mørke tider uten deg er over,
Erlend kan vekke de døde som sover.
En kropp, en keeper, en mann,
ja Erlend er hans navn.


Et forbilde for atleter verden rundt,
alt du spiser er beviselig sunt.
Din fysikk er en krysning mellom tiger og bjørn,
din sønn vil bli best i alt og hete Jørn.


Erlend, det er en ære å spille på ditt lag,
måtte du bli til du faller om en dag.
Testimonial, rikdom og statue du skal få,
O`store konge, vi hyller deg nå!

3 kommentarer:

torstein sa...

Var en herlig kamp å se! Lekent spill i først omgang!

Ønsker gutta lykke til i dag! Har desverre ikke mulighet for å heie dere frem. skal komme sterkere tilbake på mandag!

Knut Olav sa...

Fantastisk dikt! Stort chris.

Langås sa...

Herlig! Ubeskrivelig!