Ny side: Oldenborg3.com

mandag 14. juni 2010

Jutul 2 - Oldenborg 3 1 - 4

Med Erlend Skeie Langeland tilbake som sisteskanse var det et optimistisk Oldenborg 3 som tok turen til Bærum for å møte Jutul for andre gang i år.
Forrige kamp ble et målkalas av de skjeldne med 8-4. Før kampstart bestemte vi oss for å klare smultringen denne gangen.

Den noe kontroversielle startoppstillingen var som følger:
Langemann
KA(C) - Blix - Knut Olav - Erik
Langås - Kåre - Øyvind - Jarleiv - Chris
Emil

Etter kort ble erstattet undertegnede Erik på grunn av en strekk, og Håvard kom inn for Øyvind.
Kampen startet rolig, og vi hadde god kontroll, uten å få uttelling.
Etter hver kom også superreservene Sid og Joachim inn.
Først skårte Sid på en nydelig stuss fra Jarleiv, etter et langt oppspill. Hull på byllen...
Kort tid etter utnyttet Emil et dårlig kast fra Jutul. Med en flott prestasjon klarte han å komme føst på ballen mellom to Jutul-forsvarere og taklet ballen utagbart for keeper.
0-3 kom på et flott langskudd fra Joachim. (årets mål?)

Vi gikk til pause, godt fornøyde med 0-3.
I andre omgang hadde vi stort sett veldig god kontroll. Flere store målsjangser ble produsert, og vi viste at det er nivåforskjell mellom lagene.
ca 15 min ut i omgangen fikk vi frispark i god posisjon på ca 20 meter. Håvard gjorde seg klar. Keeper stilte opp mur, og gjorde seg klar. Det var imidlertid god plass for Håvard å plassere ballen på siden av muren, og keeper var dekket av muren. 0-4
Mot slutten av kampen ble vi i overkant arrogante bakover, og  gjorde det vanskelig for oss selv. Det resulterte i at Langeland fikk testet keeperformen. Den var som den skulle, men et luftig svev fra en Jutul-spiller fikk dommeren til å peke på straffemerket. 1-4. Ingen smultring i dag.
Jutul var fornøyde med å ha skåret, og vi hadde tatt helg.