Ny side: Oldenborg3.com

lørdag 5. juni 2010

Konkurranse: Oldenborg 3 VM Manager!

Etter å ha sjekket interessen hos noen av mine kjære medspillere under dagens trening, kom jeg frem til at det er grunnlag for å opprette en egen Oldenborg 3-liga i FIFAs offisielle VM Manager: McDonald's FIFA World Cup Fantasy!

Navnet skjemmer ingen heter det...så ikke la dere affisere!

Det er gratis å registrere seg, noe du må gjøre her. Reglene kan du lese i sin helhet her. Etter registrering blir du med i det FIFA kaller "The Club", vi ville kanskje kalt det "Min Side" på norsk... Dette gir deg flere muligheter på FIFAs hjemmesider enn bare det å være med på managerspillet, men du er nødt til å være registrert på denne måten for å kunne være med. Etter registrering vil du komme inn i ditt "Club House". Gå så til linken helt til høyre, den som heter "Games". Der må du aktivere spillet. Resten finner du nok ut på egenhånd.

Vår egen private liga heter selvfølgelig "Oldenborg 3", og koden du trenger for å joine den er: 331919-77894. Med andre ord: det er bare å bli med, så vel spillere som fans!

Blir det premier, spør du? Så klart! Men dette får vi komme tilbake til senere... Så nå er det bare å registrere laget sitt. HER!

2 kommentarer:

Erlend sa...

herlig!
har joina...spørs dog hvor mange oppdateringer det blir etter 1.runde, da jeg ikke kommer til å være på nett så ofte nede i afrika :D
morsomt kampreferat btw, selv om d ble vel mye fokus på en avdanket spiller....

Langås sa...

Konge, Erlend! Avdanket? Hørte rykter om et nylig comeback, stemmer ikke det, da? ;)