Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 22. mai 2012

Oldenborg 3 - Tveita: 4-1

Sesongens første hjemmekamp gikk av stabelen på vår nye hjemmebane Tørteberg Kunstgress mandag 7. mai. De blåkledde viste at underlaget spiller liten rolle så lenge det er hjemmebane, og opprettholdt sin solide statistikk på eget gress.

Kampfakta:
2.seriekamp, mandag 7. mai
Motstander: Tveita
Resultat: 4-1 til Oldenborg 3
Tilskuere: ca. 15

Målscorere (assist i parentes);
1. omg.: 1-0 Andreas B. (K.A.), 2-0 Sindre (Anders B.)
2. omg.: 3-1 Ole Terje (Håvard), 4-1 Kjell Ingolf (Håvard)

Kampreferat følger v/ Joachim



Oldenborg 3 - Tveita (kort referat)

Så var sesongens fyrste heimekamp kommi! Tørteberg kortklipte kunstgress lå klart for å spilles på og kjeftes på! Vår nye festning var klar for innvielse!

Med for å feire anledningen dukka det, også i år, opp ein heil gjeng deilige folk som var klar for å heie fram dei blå. Sweet:)

Kampen starta litt halvrufsent, og jubelen var dermed stor da et deilig løp blei avslutta med ein endå deiligere scoring av den deiligste coachen i 7.div!!
Etter dette var det jevnt fram til lillebror Anders (aka Baby Doc) fekk sin fyrste assist (i hvertfall fyrste som går inn i Langås sin statistikk) og Sindre fikk sin fyrste scoring for oldenborg med en frekk lobb! Gullfint:)

Etter pause var det fortsatt jevnt. Nå fikk imidlertidig andre ting enn fotball stadig oftere fokus. Ja, Eg snakker selvfølgelig om at min førstefødte hadde inntatt tribunen sammen med mor Iren! (I tillegg var det litt tendenser til uenigheter og ufinheter på banen. heldigvis ble kampen ledet av en god dommer!)

Så blei det redusering til 2-1 og spenningen steig ytterligere. Målet kom etter godt gammaldags klabb og babb og en ball som spratt den heldige (ikke for oss) veien!

Men, når me har så to store og kjekke sørlendinger på laget som begge er meir enn gjennomsnittlig gode til å score mål er saken biff. 2 mål til 2 av superspissene våre på tampen; 4-1 til Oldenborg 3 og heimestatistikken fortsetter der den slapp i fjor:) for øvrig dette også deilige mål!

Kozar og klemzar frå Joachim


Dagens startoppstilling fra venstre i 4-2-3-1:

Erlend
Bjørnar - Øyvind - Blix - K.A.
Anders - Jarleiv
Kjell Ingolf - Preben - Sindre
Ole-Terje

På benken, men kom innpå og gjorde manns (menns) jobb:
Joachim, Knut Olav, Andreas, Chris, Håvard

På benken, men kom ikke inn pga sykdom:
Alex


Ingen kommentarer: